EVBox Elvi t/m 22 kW

Vanaf €945

Productbeschrijving

Productinformatie
Elvi is het nieuwste laadstation van EVBox en is ontworpen met het oog op de toekomst. Die insteek uit zich vooral in een flexibel karakter van het station; door de modulaire opbouw zijn de nieuwste technologieën beschikbaar maar niet verplicht. De consument betaalt hierdoor alleen voor wat direct nodig is, met de mogelijkheid dit in de toekomst naar wens aan te passen. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe auto die supersnel laadt of een verhuizing. De Elvi is er klaar voor.

Offerte aanvragen Tarieven montage

8x sneller laden

De hoogst mogelijke laadsnelheid is momenteel 22 kW wat omgerekend zo’n 8x sneller dan het stopcontact is. Dat is behoorlijk snel en dat heeft z’n impact, hierdoor is het namelijk mogelijk om in één nacht de auto te laden. Makkelijk zelfs, want de laadtijd is hierdoor gemiddeld 7 uur geworden (uitgaande van een 3-fase aansluiting).

Een levensstijl waarin u dagelijks met een volle accu vertrekt is hierdoor realiteit geworden, met alle voordelen van dien. Niet meer naar het tankstation en altijd het goedkoopste laadtarief, om er maar twee te noemen. De Elvi laadt tot 22 kW en kan dan ook alle vermogens aan. Het laadvermogen is namelijk flexibel en kan zelf worden aangepast.

Slimme functies

Alle uitvoeringen van de Elvi worden geleverd met WiFi-verbinding waarmee u het laadvermogen van uw station zelf kunt aanpassen. De Complete versie heeft daarbij ook een UMTS-verbinding die ervoor zorgt dat de verbinding gewaarborgd blijft over grotere afstanden, bv. bij een lange oprit. Tevens kunt u met deze uitvoering gebruik maken van de ingebouwde kWh-meter en de slimme, online functies. Denk bijvoorbeeld aan het bijhouden van uw verbruik en het declareren van zakelijke kosten. De nieuwe EVBox Connect App is hierbij een handige tool waarmee u deze functies op afstand kunt toepassen.

Bij de volgende generatie Elvi is het mogelijk om door middel van Smappee voor load balancing te kiezen.

Installatie

Genuine Recharge werkt altijd met gecertificeerde installateurs die uw installatie graag in orde maken. Hierbij geldt een laagsteprijsgarantie waardoor u verzekerd bent van de beste, de veiligste én goedkoopste installatie van uw laadpaal. De kosten van een basis laadpaal installatie zijn bij Genuine Recharge €295,- (excl. BTW) per locatie. In een basisinstallatie zit het volgende:

  • Installatie op locatie in heel Nederland
  • Arbeidsloon
  • Klein materiaal 
  • Wand/paal montage

 

Onze andere toppers

Wallbox Copper SB t/m 22kW

Elvi is het nieuwste laadstation van EVBox en is ontworpen met het oog op de toekomst.

Vanaf €945

Wallbox Copper SB t/m 22kW

Elvi is het nieuwste laadstation van EVBox en is ontworpen met het oog op de toekomst.

Vanaf €945

Wallbox Copper SB t/m 22kW

Elvi is het nieuwste laadstation van EVBox en is ontworpen met het oog op de toekomst.

Vanaf €945